Uutiset

Nasim Seinäjoella

Tänään on tiedossa hieno päivä, kun Nasim näytetään Scandinavian International Film Festivaalin ns. lisätapahtumassa Seinäjoella. Nasim oli mukana lokakuussa 2017 SCIFF-festareilla ja kyseisen festarin tarjonnasta on valittu 8 elokuvaa, jotka näytetään tässä tapahtumassa Seinäjoen pääkirjaston Studiossa 21.3-24.3.2018.

Festari  järjestetään osana Seinäjoen kaupungin kansainvälisen viikon tarjontaa.

Festareiden avajaistapahtuma on kello 18:00 ja Nasim on saanut kunnian toimia avajaiselokuvana kello 18:30.

EDIT: Nasim sai myös Honorable mention – palkinnon festareilla! Kyseessä oli toinen palkinto, minkä Nasim on saanut.

Palkittu!

Nasim saa ensimmäisen palkintonsa! Nasim valittiin Canada Shorts – Canadian & International Short Film Festivaaleille. Palkinto on nimeltään Honorable Mention.

Canada Short festarit pidetään lauantaina 9. joulukuuta Mary Oland Teatterissa New Brunswickin museon yhteydessä, Saint Johnin kaupungissa Kanadassa.

– Tämä on miellyttävä yllätys ja suuri kunnia koko meidän tiimille. Olemme nimityksestä todella kiitollisia. Jumala on avannut mielenkiintoisia ovia tämän pienen tuotannon kautta, ohjaaja Petri Kankkunen iloitsi.

 

Link canadashorts.com/

Nasim Pariisissa!

Nasim on valittu pariisilaiselle Signes de Nuit festivaalille (FISDN). FISND järjestään 15. kerran 5-15.10.

Nasim näytetään festareiden lyhytelokuvien avausleffana tänään torstaina Maison du Mexiquessa, joka toimii Cité internationale universitaire Paris’n yhteydessä.

FISND on samalla Nasimin Ranskan ensi-ilta.

Lisätietoa: http://www.signesdenuit.com/paris/P15/F_C_01.htm

Affiche festival 2017

Västerås, Bristol ja Helsinki!

Syksyn myötä Nasim on valittu kolmelle festarille. Kaikki festifaalit ovat pohjoisella pallonpuoliskolla ja pohjoismaat ovat nyt ensimmäistä kertaa mukana!

– Västerås Film Festival

Festari järjestetään 16-24.9 Ruotsissa, Västeråsin kaupungissa. Nasim näytetään torstaina 21.9.

http://vasteras-filmfestival.se/en/home-2.html

Bristol Radical Film Festival 

Bristolin Festivaali pidetään 13-15 lokakuuta. Bristol Radical Film Festifal Nasim näytetään lauantaina 14.10 muiden lyhytelokuvien kanssa. Festareilla näytetään elokuvia, jotka ovat nykyaikaisia ja historiallisia, jotka ovat innovatiivisia, joissa on otettu riskiä tai joissa on ollaan polittiisesti kallistuttu vasemmalle puolelle.

http://www.brff.co.uk/

– Scandinavian International Film Festival

Scandinavian International Film Festival ( SCIFF) järjestetään Helsingissä 25.10-28.10. Festarin teemoja ovat muun muassa ihmisoikeudet, radikalisoituminen ja rasismi.

– Lähes koko Nasimin tiimi asuu Helsingissä, joten on ilo ja kunnia päästä festareille kotikaupunkiin, elokuvan ohjaaja Petri Kankkunen kommentoi.

http://www.sciff.fi/

Nasim Filippiineillä!

Nasim on valittu mukaan Short + Sweet festivaaleille, joka pidetään heinäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien Filippiinien pääkaupungissa Manilassa.

Short + Sweet festivaaleja järjestetään muutamassa eri paikassa ympäri maailmaan. Kunkin festarin voittaja pääsee Hollywoodiin, kansainväliseen Stella Adler Akatemian Short+Sweet gaalaan. Juhlatapahtuma järjestetään Historiallisessa Eqyptiläisessä teatterissa 24.8.

Lisäinfoa Short+Sweet festivaaleista tästä.

Nasimin matka jatkuu

Nasim on toukokuun aikana ollut mukana uusilla elokuvafestifaaleilla.

Nasim on päässyt mukaan One Shot – nimiselle festarille Armeniaan (2.6.-6.6), kategoriaan Film Without Limits. Tämän vuoden teema keskittyy ihmisoikeuksiin. One Shot -festifaali  on toiminut maan pääkaupungissa Jerevanissa vuodesta 2003. Nasim näytetään perjantaina 2.6.

Nasim pääsi mukaan Tokion Lift-Off Online festifaaleille 8.5-14.5. Varsinaisille festareille se ei päässyt, mutta sai mahdollisuuden nettifestarin kautta. Ympäri maailmaa järjestettävät Lift-Off festifaalit ovat tarkoitettu erityisesti aloitteleville elokuvantekijöille ponnahduslaudaksi eteenpäin.

Nasim valittiin Los Angelesin CineFest festareille. Kyseessä on kuukausittainen festari, jossa on useampi kategoria. Nasim valittiin ”semi-finalist” vaiheeseen, mutta varsinaiseen ”finaaliin” se ei kuitenkaan yltänyt.

Nasim oli mukana toukokuun alussa Carmathen Bayn festifaalin ”finaalissa”. Varsinainen palkinto meni kuitenkin toiselle elokuvalle.